Siirry sisältöön
Kapteeni - Yyteri Beach

Varausehdot

Varausehdot 1.11.2017 alkaen

Yyteri Sun Oy (Yyteri Beach Lomakeskus) noudattaa välittämiensä majoituspalvelusten tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen.

1. Varauksen tekeminen sekä maksu

Majoitusvaraajan tulee olla vähintään 24-vuotias. Majoittujista vähintään yhden on oltava 24-vuotias. Ikä voidaan tarkastaa koska vain majoituksen aikana. Jos majoittujista kukaan ei täytä ikävaatimusta, voidaan varaus peruuttaa ilman maksun palauttamista.

Varauksen voi tehdä verkossa nettivarauksena tai vastaanoton myyntipalvelun kautta.

Mikäli majoituksen alkuun on enemmän kuin 28 vrk, lasku jaetaan ennakko,- sekä loppulaskuun. Ennakko on 30% majoituksen hinnasta ja loppulasku on 70% majoituksen hinnasta sekä lisäpalvelut.

Nettivarauksissa tulee maksaa ennakkomaksu (30%) välittömästi. Loppulasku (70%) tulee maksaa viimeistään 28 päivää ennen varauksen alkua. Varauksen voi myös maksaa kokonaisuudessaan heti varauksen yhteydessä. Maksun voi suorittaa joko verkkopankissa tai luottokortilla.

Myyntipalvelun kautta tehdyissä varauksissa laskut (ennakko-, ja loppulasku) lähetetään postilla tai sähköpostilla.

Majoitusmaksu on maksettava kokonaisuudessaan 28 päivää ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 28 päivää) peritään kaikki maksut välittömästi. Viime hetken varauksesta tulee sitova varauksen tekohetkellä.

Yritys-varaukset laskutetaan aina yhdellä laskulla (100%).

Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan Yyteri Sun Oy voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta.

Palvelu-, sekä jätteenhoitomaksu

Majoitushintoihin sisältyy aina 10,00 euron palvelumaksu/majoituskohde (sis. alv.). Palvelumaksun peruste syntyy varattaessa, eikä palvelumaksua palauteta missään peruutustilanteessa. Yyteri Beach Oy:n alueella sijaitsevissa kohteissa majoitushintoihin sisältyy lisäksi aina 2,00 euron jätteenhoitomaksu/per majoitusvuorokausi (sis. Alv).

Peruutusehdot

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti Yyteri Sun Oy:lle (Yyteri Beach Lomakeskus). Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita varauksen peruuttamista.

Mikäli peruutus tapahtuu vähintään 57 vrk (yli 8 viikkoa) ennen varauksen alkua, palautetaan maksettu suoritus vähennettynä palvelumaksulla 10,00 euroa.

Mikäli varauksen alkuun on 28-56 vrk (4-8 viikkoa) veloitetaan varauksen ennakkomaksu (30%) sekä varausmaksu 10,00 euroa kokonaisuudessaan.

Peruutuksen tapahtuessa viimeistään 27 vrk ennen majoituksen alkua, veloitetaan maksut kokonaisuudessaan.

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä palvelumaksulla 10,00 euroa sekä peruutuskuluilla 40,00 euroa. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus.

Jos lomakohdetta ei oteta vastaan tai se otetaan vastaan myöhästyneenä, asiakkaalla ei ole oikeutta vuokran palautukseen. Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen.

Yyteri Sun Oy:n oikeus peruuttaa varaus

Yyteri Beach Lomakeskuksen oikeus perua tai muuttaa majoitusvaraus:
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi Yyteri Beach Lomakeskus perua asiakkaan tekemän majoitusvarauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. Yyteri Beach Lomakeskus pyrkii myötävaikuttamaan vastaavan majoituksen saamiseen muista kohteista.
Yyteri Beach Lomakeskus pidättää oikeuden hintojensa muutoksiin.
Yyteri Beach Lomakeskus pidättää oikeuden vaihtaa asiakkaan varaama majoitustila tarpeen vaatiessa toiseen, mahdollisimman paljon varattua vastaavaan majoitustilaan.

Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan Yyteri Sun Oy voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta.

2. Oleskelu maijoituskohteissa

Yyteri Beach Lomakeskuksen majoituskohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Avaimet

Avaimet on noudettavissa Yyteri Beach Lomakeskuksen vastaanotosta saapumispäivänä klo 15-17. Jos saapumisaika poikkeaa tästä, tulee avainten luovutuksesta voidaan sopia 2 – 3 päivää ennen majoituksen alkua

lomakeskuksen vastaanoton kanssa. Vastaanoton yhteystiedot löytyvät loppulaskusta tai nettisivuilta.
Reposaaren kelluvilla huviloilla avaimet löytyvät avainlokerosta paikanpäältä. Ohjeistuksen saa varauksen yhteydessä.

Majoitukseen kuuluvat varusteet

Majoituskohteen vuokraan kuuluu kohteen vapaa käyttöoikeus (sis. kohteen kalusteet, astiat ja ruokailuvälineet sekä energia lämmitykseen, valoon ja ruuanlaittoon). Vuokraan kuuluvat siivouspesuaineet ja WC-paperi.

Kohteen vuokraan eivät kuulu liinavaatteet, grillin käyttö eikä kylpytynnyrin käyttö. Liinavaatteet, grilli ja kylpytynnyri ovat saatavilla lisämaksusta.

Liinavaatteet & kylpypyyhkeet

Asiakkaan on aina käytettävä lakanoita.

Vuokrahintoihin ei sisälly liinavaatteita. Tilatut liinavaatteet toimitetaan kootusti kassissa mökille. Liinavaatteiden mukana tulee oma kassi likaisia pyykkejä varten. Liinavaatteet ja kylpypyyhkeet tulee olla palautuskassissa kun kohde luovutetaan.

Henkilömäärä & Piha-alue

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä siinä on ilmoitettu olevan vuode- ja lisävuodepaikkoja. Juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa kohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, tulee sopia ennakkoon Yyteri Sun Oy:n kanssa. Teltan, asuntovaunun tai vuokrattavan välineen (mm. peräkärry kylpytynnyri) käyttö kohteen tontilla ilman Yyteri Sunin lupaa on kielletty.

Tupakointi & Yleinen hiljaisuus

Tupakointi on kielletty lomakeskuksen kaikissa sisätiloissa, ml. majoitustilat. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 300,00 euron tuuletusmaksu / majoituskohde. Yyteri Beach Oy:n alueella on käytössä yleinen hiljaisuus yöaikaan klo 22-07 jota asiakkaan tulee noudattaa.

Lemmikit

Lupa lemmikin tuonnista lomakohteeseen on pyydettävä aina etukäteen, lemmikkieläimistä veloitetaan erillinen siivouslisämaksu 25,00 euroa. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään lisämaksu, joka on 75,00 euroa / lemmikki /vrk.

Kohteen luovutus & Siivous

Kohde tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00. Jos asiakas toivoo muutosta avainten luovutusaikaan on siitä sovittava ennakkoon Yyteri Sun Oy:n kanssa.

Asiakas on aina vastuussa lomakohteeseen aiheuttamistaan vahingoista. Aiheutuneesta vahingosta on heti ilmoitettava Yyteri Sun Oy:lle. Asiakas on velvollinen korvaamaan aihettamansa vahingot todellisen kustannuksen mukaisesti.

Asiakas vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja on velvollinen siivoamaan kohteen lähtiessään. Siivousohjeet löytyvät majoitustilan Lomainfo-kansiosta. Asiakas on velvollinen huolehtimaan vähintään seuraavista asioista: roskienvienti, tyhjien pullojen ja tölkkien pois vienti, mattojen lattioiden imurointi sekä lattian pesu märällä, saunan sekä pesu/wc-tilojen pesu, wc-pytyn pesu, astioiden puhdistus (sis. tiskikoneen tyhjennys), tahrojen ja likojen poisto pöydiltä ja tasoilta märällä, tavaroiden ja kalusteiden paikoilleen laittaminen, vuodevaatteet tuuletetaan ulkona, sekä piha-alueen siivous roskista. Ruokatarvikkeet tulee myös viedä pois.

Siivoamattomasta kohteesta on Yyteri Sun Oy:llä oikeus periä erillinen siivousmaksu 95,00 euroa tai totaalisiivo 200,00 euroa, mikäli kohteen siisteys on täysin laiminlyöty asiakkaan toimesta.

Asiakas voi myös tilata hinnaston mukaisen loppusiivouksen kohteeseen jo majoitusta varatessaan. Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu, edellytetään huoneiston olevan normaalin asumisen jäljiltä. Tilattuun loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus (astiat voi kuitenkin jättää koneeseen puhtaana) eikä roskien vienti. Lisäksi asiakkaan laitettava kalusteet paikalleen ja vietävä pullot/tölkit pois. Ruokatarvikkeet tulee myös viedä pois.

Häiriö- ja vaaratilanteet

Mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä, vahinkoa tai vaaraa samassa kiinteistössä oleville tai alueen muille asiakkaille, on Yyteri Sun Oy:llä oikeus purkaa vuokrasuhde yhden (1) huomautuksen jälkeen välittömästi. Kaikista häiriöistä, vahingoista ja vaaroista aiheutuneet toimenpiteet ja kulut laskutetaan asiakkaalta todellisten kertyneiden kustannusten mukaan. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset. Yyteri Sun Oy ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia- tms. ongelmista asiakkaille.

Valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan lomakeskuksen vastaan-ottohenkilökunnalle tai Yyteri Sun Oy:lle. Mikäli asiakas ei ole lomansa aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista em. tahoille, katsotaan lomakohteen olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa ja hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin.

Yyteri Sun Oy varaa oikeuden oikaista hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä.

Yyteri Sun Oy pidättää oikeuden hintojen sekä varausehtojen muutoksiin.