Siirry sisältöön
Kapteeni - Yyteri Beach

Tule osakkaaksi

Yyteri Beachillä olet aina lomalla!

Oma mökki Yyterin ainutlaatuisessa dyynimaisemassa, maankuuluilla hiekkarannoilla. Kuulostaa hyvältä, eikö totta? Yyteri Beachin loma-asunnot tarjoavat vaivattoman ja turvallisen mökkivaihtoehdon juuri Sinulle, joka haluat helpon keinon viettää laatuaikaa mökillä perheesi kanssa.

Rauhallisen ja luonnonläheisen lomakeskuksen rakennukset ovat Yyteri Beach Oy-kiinteistöosakeyhtiössä. Sinun ei siis tarvitse tehdä töitä pitääksesi mökkisi kunnossa: lumet on luotu pihoista ja katoilta, roskat kerätty, vesikourut huollettu ja halutessasi jopa jääkaappiisi tuotu perustarpeet tai päivän ruoka. Myös siivoukset voit jättää muiden huolehdittavaksi ja keskittyä itse lomailuun aina mökillä ollessasi.

Luonto

Ainutlaatuinen dyynimaisema luontopolkuineen, puhdas merivesi, lapsiystävällinen ja hienohiekkainen uimaranta ja neljä upeasti erilaista vuodenaikaa.

Omistus alueesta

Kukapa ei haluaisi omistaa omaa hiekkarantaa? Ostaessasi mökin ostat samalla palan Pohjoismaiden upeinta hiekkarantaa. Yyteri Beach Oy:n omistama tontti on pinta-alaltaan 26 ha.

Helppoa, vaivatonta ja turvallista mökkeilemistä

Yyteri Beachilla olet aina lomalla. Myös siivoukset ja ruuanlaiton voit halutessasi jättää muiden huolehdittavaksi. Lomakeskuksen alue on turvallinen ja vartioitu, joten Sinun ei tarvitse olla huolissasi perheesi tai omistuksesi turvallisuudesta.

Turvallinen ja halutessasi tuottoisa sijoitus

Sijoituksesi on turvallinen, koska yhtiöillä on vahva tase, eikä ole pelkoa taloudellisista ongelmista. Anna mökkisi Yyteri Sun Oy:n vuokrattavaksi ja saat kätevästi myös tuottoa sijoituksellesi. Nettivarauksista voit käydä varaamassa omat käyttöviikkosi ja muille ajoille hankimme sinulle tuottoa. Vuokrauksesta ei koidu Sinulle minkäänlaista vaivaa, vaan Yyteri Sun hoitaa kaiken vuokraukseen liittyvän palvelupalkkiota vastaan.

Miksi et siis ostaisi omia neliöitäsi Yyterin sannoilta?